Karakán Klub Egyesület

FŐTENYÉSZSZEMLE ÉS KONFIRMÁCIÓ 2020. június 27. Tárnok

 

A Karakán Klub Egyesület ezúton értesíti a tagságot, hogy a járványügyi helyzet mérséklődése miatt ismét lehetőségünk van tenyészszemléket rendezni és tartani a klub által gondozott fajták részére, pireneusi hegyikutyáknak is!
A következő tenyészszemle, egyben Főtenyészszemle is lesz, hogy pótoljuk a márciusban elmaradt eseményt (konfirmációt is tartunk!):

 

Időpontja 2020. június 27 - szombat 8:00-16:00
Helyszín: Tárnoki Kutyasuli (Tárnok, M7-es autópálya felhajtó melletti terület)
Küllembíró: Oláh Gábor

Szeretnénk felhívni a tagság figyelmét, hogy a tenyészszemlére, illetve konfirmációra írásban kell jelentkezni 2020. június 19-ig az alábbi linkeken:
- tenyészszemle: https://www.karakan.hu/hu/nevezesilap
- konfirmáció: https://www.karakan.hu/hu/konfirmacio

 

A nevezési díjakat előre utalással kérjük kiegyenlíteni, a helyszínen fizetési lehetőség nincs! A határidő után beérkezett jelentkezéseket nem fogjuk tudni elfogadni!

 

A rendezvényen a hatályos vészhelyzeti jogszabályoknak megfelelően, a szemlézni kívánt kutyákat egyedi időbeosztás alapján tudjuk fogadni, kutyánként 1 fő felvezetővel illetve az egyéb egészségügyi óvó rendelkezéseket (maszk, egymástól való 2 méter távolság betartása, testi kontaktus mellőzése stb.) kötelezettségünk betartani és betartatni.

 

A pontos időbeosztást a tenyészszemle előtt legkésőbb 3 nappal elküldjük írásos formában.

 
 
FONTOS INFORMÁCIÓ!
 
Kedves Klubtagok, Kedves Kiállítók! 

Bizonyára értesültek róla, hogy Magyarország kormánya a tegnapi napon igen súlyos intézkedéseket vezetett be, ami érinti a 2020. március 15-i pécsi Tenyészszemlénket és a  2020. március 28-i Klubkiállításunkat és Főtenyészszemlénket is. A kialakult helyzetben a Karakán Klub Egyesület a kiállítás és tenyészszemlék elhalasztása (egy későbbi időpontban történő megrendezése) mellett döntött, amelyet a felkért bíróink Katerina Pereguda és Joao Vasco Pocas is teljes mértékben támogatott!) 
A további felmerülő és még tisztázatlan kérdésekkel kapcsolatban hamarosan tájékoztatni fogjuk az érintetteket, addig is szíves türelmüket kérjük.

Köszönettel,

Oláh Gábor
Karakán Klub Egyesület Elnöke  
 
 
 
 
2020. ÉVI TENYÉSZSZEMLÉK
 
 
 2021. ÉVI EURÓPA KIÁLLÍTÁS
Hivatalos bírólista a 2021. évi Európa Kiállításra és a kísérő rendezvényekre a következő linken megtalálható: https://www.eds2021.hu/
 
 
 2020. ÉVI KLUBKIÁLLÍTÁS
Felkerült a nevezési felhívás a 2020-as Klubkiállításra! Nevezési határidő: 2020. 02.23., második nevezési határidő: 2020. 03. 14. 
 
 
FIGYELEM! A Klubkiállítás második és egyben utolsó nevezési határideje 2020. 03. 14!
 
 
A 2020.02.29-i osztályra bontott statisztika itt megtalálható: https://www.karakan.hu/hu/news/karakan-klubkiallitas-statisztika-2020.-februar-29
 

Nevezési felhívás 2020 Klubkiállítás

Megtekintés Letöltés
 
 Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ