Főoldal Év tenyésztője pályázati felhívás

Év tenyésztője pályázati felhívás

Módosított feltételek 2022. évi pályázatra
 
A pályázat beadási határideje: 2023. január 15. éjfél! A pályázatokat a karakanklub@gmail.com email címre kérjük megküldeni! Az eddig beérkezett pályázatokat visszaigazoljuk, nem kell ismételten elküldeni!
 
Eredményhirdetés: 2022.01.25. - Évzáró Klubvacsora
 
Eltöröljük a minimum ponthatárokat;
A nevezéshez benyújtandó minimum 3 kiállítás (a klubkiállítást vagy a speciál kiállítást is beleértve) és maximum 4 CACIB, 4 CAC, a klubkiállítás és / vagy a speciál kiállítás (összesen max. 10) eredménye.;
felnőtt osztályban, azaz az “Év kutyája” címhez nem kötelező csatolni tenyészszemle eredményt;
az “Év tenyésztője” pályázathoz minimum 3, maximum 10 saját tenyésztésű kutya eredményét kérjük csatolni, a kutyáknak részt kellett venni vagy a Klubkiállításon, a Speciál kiállításon vagy a Klub által rendezett tenyészszemlék egyikén!

 

Év tenyésztője pályázati felhívás

 

„Év tenyésztője” pályázat feltételei

 1. A pályázaton részt venni csak saját tenyésztésű - saját vagy idegen tulajdonban lévő - kutyákkal lehet. A nevezésnél minimum 5, maximum 10 kutya eredményeit lehet figyelembe venni.
 2. Nevezni csak olyan kutyával lehet, mely a klubkiállításon vagy főtenyészszemlén az adott évben részt vett, és ott minimum kitűnő (bébi és kölyök osztályban minimum ígéretes), illetve tenyészthető minősítést ért el.

 

A pályázatok általános feltételei

 1. Benyújtandó:

        minimum 3 kiállítás és a klubkiállítás és/vagy a spec. CAC (összesen min. 4),
        maximum 4 CACIB, 4 CAC és a klubkiállítás és/vagy a spec. CAC (összesen max. 10) eredménye.

 1. CAC kiállítás eredmény helyett CACIB-on elért eredmény is küldhető, mely a CAC ponttáblázat szerint értékelendő.
 2. Valamennyi kiállítási eredményt csak akkor tudjuk figyelembe venni, ha az legalább kitűnő minősítésű, kivéve a klubkiállítás eredményét bébi illetve kölyök osztályban, itt legalább ígéretes minősítést kell elérnie a kutyának.
 3. Minimum ponthatár: 1000 pont
 4. A kitöltött pályázati nevezési lap mellé, a bírálati lapokat és eredménykártyákat fénymásolatban kérjük, a törzskönyv mindkét oldalának másolatával.
 5. Nevezni csak saját tulajdonban lévő kutyával lehet.
 6. Mellékelni lehet 15 (pireneusi hegyikutyánál 18) hónapos kortól a DP eredményt. Az elfogadott szűréseket a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület tagjai végezhetik és a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület bírálja el. A szűrési eredményeket minden évben elfogadjuk (nem csak a szűrés évében!).
 7. Minden fajtánál a legmagasabb pontszámot elérő, azaz abszolút győztes kan és szuka, 100%-os díjkedvezményt kap valamely, a következő évben megrendezett Karakán rendezvény árából. Az „Év tenyésztője” pályázat nyertesei 1-1 kutyát 100%-os díjkedvezménnyel nevezhetnek a következő évi Karakán Klubkiállításon és Karakán Speciál Kiállításon!

 

FONTOS!

 1. Pályázatok beadási határideje adott pályázati év december 20-a!
 2. A pályázat benyújtható elektronikus úton: karakanklub@gmail.com, vagy elküldhető postán a Klub címére: Karakán Klub 2134. Sződ Grassalkovich út 24.
 3. Valamennyi pályázaton csak egyesületi tagjaink vehetnek részt!
 4. Csak a minden tekintetben hiánytalan és határidőig feladott pályázatokat tudjuk érdemben figyelembe venni!
 5. Mind az „Év kutyája”, mind az „Év tenyésztője” pályázatnál klubkiállításon, a Karakán Egyesület által szervezett kiállítást értjük!
 6. A klubkiállítás és a spec. CAC kiállítás eredményét a nevezési osztálytól függetlenül elfogadjuk, de pont csak a kiállítási és a pályázati nevezési osztály egyezése esetén adható.
 7. A minimum és maximum kiállítási eredmény alatt, az adott pályázati osztályban elért eredmények értendőek, azokat csak a kiállítási és a pályázati nevezési osztály egyezése esetén tudjuk elfogadni!
 8. Külföldi fajta-szervezet által rendezett klubkiállítás eredményét is a klubkiállításra vonatkozó ponttáblázat alapján számoljuk.
 9. Egy kutya három pályázaton is nevezhető, ha megfelel a kiírás feltételeinek!
 10. Minden osztályban az első három helyezettet díjazzuk!
 11. A pályázatok értékelése és a díjak átadása a Klubvacsorán történik!

Év kutyája Ponttáblázat

Megtekintés Letöltés
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ